Smartshake Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Smartshake

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Anais
Jag har nyligen köpt Smartshake och jag är väldigt glad över min upplevelse med produkten. Flaskan kommer från Sverige som gör mig mer säker på kvaliteten. Det mest imponerande var hur mycket flask...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En av de bästa vattenflaskorna: SMARTSHAKE™

  Jag har nyligen köpt Smartshake och jag är väldigt glad över min upplevelse med produkten. Flaskan kommer från Sverige som gör mig mer säker på kvaliteten. Det mest imponerande var hur mycket flaskan rymmer trots sin kompakta storlek, vilket gjorde det enklare att bära runt den under hela dagen. Dessutom är den lätt att rengöra och tål maskindiskning vilket sparar tid och ansträngning. Det finns också flera designalternativ tillgängliga, så du kan välja en som passar din personlighet eller stil. Jag gillade särskilt "Original Series" för dess diskreta stil men också de färgglada användbara stora 800 ml versionerna i 'Slim' -serien. Sammanfattningsvis tycker jag absolut att alla borde ge Smartshake en chans om de vill ha en pålitlig vattenflaska som samtidigt har ett modernt utseende.


Andra personer tittade också på