Smartphoto Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Smartphoto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Felipe Howell
Jag har nyligen handlat från Smartphoto och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Att skapa fotoböcker och personliga presenter med deras tjänster var enkel och lättförståelig, även för mig som i...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Smartphotos: En Utmärkt Köpupplevelse

  Jag har nyligen handlat från Smartphoto och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. Att skapa fotoböcker och personliga presenter med deras tjänster var enkel och lättförståelig, även för mig som inte är särskilt tekniskt kunnig. Det bonusprogram de erbjuder gör att man verkligen känner sig uppskattad som kund, samtidigt som prissättningen på deras produkter är mycket transparenta. Dessutom ger deras 100% nöjd garanti mig trygghet i mitt köpbeslut. Kvaliteten på fotoprodukterna jag beställde överträffade mina förväntningar - tack vare den höga upplösning tillhandahållen av Smartphoto så kom bilderna ut klara och tydliga. Detta tillsammans med snabb leveranstid gjorde hela processen smidig från början till slut. Sammanfattningsvis ger jag Smartphoto högt betyg för sin användarvänlighet, genomskinliga priser, bonusprogram samt kvalitetsprodukter. Jag skulle starkt rekommendera dem till alla fotoentusiaster!


Andra personer tittade också på