SLIQHAQ Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SLIQHAQ

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Myrna Berge
SLIQHAQ är verkligen en fantastisk leverantör av hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter för män. Efter att jag upptäckte deras hemsida har mina dagliga rutiner aldrig varit densamma. Jag kan nu st...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Stilren webbsida med opretentiös information

  SLIQHAQ är verkligen en fantastisk leverantör av hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter för män. Efter att jag upptäckte deras hemsida har mina dagliga rutiner aldrig varit densamma. Jag kan nu stolt säga att jag har den mest välfriserade skägget, mjukaste huden och ett utseende som imponerar. Jag gillar verkligen SLIQHAQs fokus på kvalitet, både när det gäller själva produkterna och den information de tillhandahåller. Academy-sektionen av webbplatsen gör det så mycket lättare för mig att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna inom rakning, skäggvård och manlig hudvård. Förutom högkvalitativa produkter erbjuder SLIQHAQ också snabb frakt och överlägsen kundservice. De är alltid villiga att svara på eventuella frågor eller bekymmer som jag kan ha angående min beställning. Sammanfattningsvis måste jag säga att mitt köpupplevelse med SLIQHAQ var enastående från början till slut! Jag rekommenderar starkt denna onlinebutik till alla män som vill se bra utoch ta hand om sig själva genom kvalitativ hud-och skönhetsprodukter!


Andra personer tittade också på