Skylum Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Skylum

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Paucek
Jag har nyligen provat Skylum's Luminar Neo-fotoredigeringsprogram och jag är mer än nöjd med mina resultat. Programmet var mycket lätt att använda och mina foton såg fantastiska ut efter bara någr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Styrkor: Enkelhet, AI-teknik, Användbarhet

  Jag har nyligen provat Skylum's Luminar Neo-fotoredigeringsprogram och jag är mer än nöjd med mina resultat. Programmet var mycket lätt att använda och mina foton såg fantastiska ut efter bara några enkla steg. Det jag särskilt imponerades av var de AI-drivna funktionerna som hjälpte mig att få just den effekt jag hade i åtanke för mina foton. Detta gjorde processen smidigare och mer intuitiv än andra fotoredigeringsprogram jag tidigare använt. Efter att ha provat några olika redigeringsverktyg kunde jag också uppskatta hur mångsidiga programmet var. Oavsett om det gällde ljusstyrka, kontrast eller toning, fanns det alltid ett verktyg där som kunde hjälpa till att skapa precis rätt stil på bilden. Överlag rekommenderar jag starkt Luminar Neo om du vill ta dina digitala bilder till nästa nivå.


Andra personer tittade också på