Skinroller Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Skinroller

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

I
Itzel
Jag har nyligen använt Skinrollers produkter och jag är imponerad över deras kvalitet. Deras hudvårdsprodukter lämnar min hy frisk, mjuk och strålande. Jag var positivt överraskad att se så många o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse med Skinrolllers högkvalitativa hudvårdsprodukter

  Jag har nyligen använt Skinrollers produkter och jag är imponerad över deras kvalitet. Deras hudvårdsprodukter lämnar min hy frisk, mjuk och strålande. Jag var positivt överraskad att se så många olika alternativ för skinrollers och dermarollers online till en rimlig kostnad. Det gjorde det enkelt för mig att välja vilken produkt som skulle passa min hudtyp bäst. Efter bara ett par veckors användning av skinroller märkte jag tydliga resultat i form av rynkor blev mindre synliga. Det fick mig att bli mer säker på mitt utseende, något som än viktigare faktor för mig. Skinrollers hemsida erbjuder även fri frakt vid köp över 199 kr, vilket verkligen hjälpte mig eftersom jag inte ville betala extra leveranskostnader. Det här företaget är proffs på skinrollers, dermarollers & hudvård. Jag kan starkt rekommendera Skinroller till alla som söker effektiva produkter inom microneedling hemma!


Andra personer tittade också på