Skatepro Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Skatepro

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kaela Friesen
Jag har nyligen köpt en kickbike från SkatePro och jag måste säga att min erfarenhet av deras service var fantastisk. Deras hemsida är lätt att navigera på och den omfattande produktsortimentet erb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service från världsledande Actionsports butik

  Jag har nyligen köpt en kickbike från SkatePro och jag måste säga att min erfarenhet av deras service var fantastisk. Deras hemsida är lätt att navigera på och den omfattande produktsortimentet erbjuder alla slags actionsportprodukter man kan tänka sig, vilket gör det till en one-stop-shop för mig som älskar extremsporter. Dessutom erbjuder de 365 dagars öppet köp, så jag visste att min investering var trygg. När jag hade beställt min kickbike fick jag snabbt ett bekräftelsemail med information om leveransdatumet. Produkten anlände i tid och var välpackad, utan några skador. Själva kickbiken överträffade mina förväntningar - hög kvalitet och prestanda precis som beskrivet. Men det bästa av allt var deras utmärkta kundtjänst när jag kontaktade dem om en mindre fråga angående montering. De svarade snabbt inom samma arbetsdag via e-post och gav mig tydliga instruktioner om hur man skulle hantera situationen på ett proffsigt sätt. Totalt sett hade jag en otrolig upplevelse med SkatePro - stor produktval, konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och utmärkt kundsupport! Jag kommer definitivt fortsätta handla från dem framöver!


Andra personer tittade också på