Skånska Byggvaror Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Skånska Byggvaror

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Elsie Cartwright
Jag har nyligen köpt ett antal byggvaror från Skånska Byggvaror och jag är mycket nöjd med mina inköp. De har ett stort sortiment online för att hjälpa dig bygga ditt drömhem, inklusive uterum, för...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Starkt Sortiment Online: En recension av Skånska Byggvarors sortiment

  Jag har nyligen köpt ett antal byggvaror från Skånska Byggvaror och jag är mycket nöjd med mina inköp. De har ett stort sortiment online för att hjälpa dig bygga ditt drömhem, inklusive uterum, förvaring, dörrar, fönster, golv och spabad. En sak som verkligen imponerade mig var den enkla navigeringen på deras hemsida. Det var lätt att hitta vad jag letade efter och produktsidorna innehöll all nödvändig information om produkten – mått, specifikationer och bilder. Vad som också gjorde mitt köp smärtfritt var det snabba leveransalternativet. Jag valde expressfrakt eftersom jag ville ha mina produkter så snart som möjligt och de anlände till mig dagen efter beställningen gjordes. Slutligen vill jag nämna kundtjänsten hos Skånska Byggvaror - personalen var väldigt vänliga och hjälpsamma när jag hade frågor kring produktval eller hur man genomför en beställning. Jag rekommenderar starkt Skånska Byggvaror om du söker högkvalitativa byggprodukter online eller i butik!


Andra personer tittade också på