Skånska Byggvaror

Alla recensioner

Skånska Byggvaror

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Skånska Byggvaror

Du ska renovera om i köket, bygga ett växthus eller varför inte bygga ett hus helt från grunden. Förutom att det krävs ritningar, tid och mycket planering kommer det även att gå åt verktyg, material och produkter i mängder. Skånska Byggvaror anser inte att kvalitet ska behöva kosta så mycket och erbjuder därför produkter som kan verkställa ditt drömhem

Mer om Skånska Byggvaror
Hela företagets historia började tack vare en person vid namnet Börje Blomqvist då kan insåg att Sverige behövde ett både billigare och smidigare alternativ till byggvaruhandeln. Han valde att skapa en liten utförsäljnings annons i tidningen Land som kom in på en fredag och följande måndag var alla produkter sålda. Tack vare denna annons fick Börje sina aningar besannade och det var där som grunden till Skånska Byggvaror blev lagd. Sedan starten har Skånska Byggvaror haft mer än 1 miljon kunder och idag är det VD:n Oscar Tjärnberg som fortsätter att leda Skånska Byggvaror in till ytterligare framgång. 

Vad kan man köpa hos Skånska Byggvaror? Jo, det är möjligt att köpa produkter hos dem som är allt från ytterdörrar och växthus till garderober och element. Skånska Byggvaror har valt att ta bort alla onödiga mellanhänder så att kunderna ska kunna njuta av så förmånliga priser som det går på marknaden, detta betyder att produkterna levereras direkt hem till kunden från lagret. Sedan starten har visionen för Skånska Byggvaror alltid varit kundnöjdhet

Vilka tjänster och produkter erbjuder Skånska Byggvaror?
Skånska Byggvaror vill att kunderna så smidigt som möjligt ska få tag i alla produkter de har att erbjuda, de är själva aktiva på sociala medier för att visa vad som finns i sortimentet men de skickar även ut gratis kataloger till de kunder som önskar dem. Det går att handla hos Skånska Byggvaror som hos vilken nätbutik som helst där de önskade produkterna läggs till i kundkorgen och beställningen betalas med några av de olika angivna metoderna. På varje enskild artikel syns det om den finns i lager eller inte, men kunden kommer ändå att få en mer exakt beräknad leveranstid efter att beställningen genomförts. Oberoende vad kunden väljer att beställa kommer hen att få leveransen direkt hem till dörren utan några extra avgifter, dock kan det vara avvikelser i frakten om kunden bor ute på en ö. Om det skulle råka bli fel finns ännu möjligheten att göra en retur inom 14 dagar där kunden står för returkostnaden. 

Åsikter och erfarenheter av Skånska Byggvaror
Om du är en person som handlat hos Skånska Byggvaror skulle vi på ReviewsBird bli glada om du lämnade en recension här inne hos oss. Det är givetvis helt gratis att lämna recensioner här inne hos oss så därför ska du inte tveka med att lämna en.