Size? Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Size?

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Arnulfo Schiller
Jag nyligen handlat från Size? och min erfarenhet var mycket positiv. Jag blev förvånad över det stora utbudet av skor, kläder och accessoarer som jag hittade på deras webbplats. Varumärkena de erb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv shoppingupplevelse hos Size?

  Jag nyligen handlat från Size? och min erfarenhet var mycket positiv. Jag blev förvånad över det stora utbudet av skor, kläder och accessoarer som jag hittade på deras webbplats. Varumärkena de erbjuder är populära och inkluderar Nike, Adidas, Vans, Puma med flera. Hemsidan var enkel att navigera på och jag kunde lätt filtrera produkterna efter storlek eller färg för att hitta det jag behövde. När jag valde min produkt gick allt smidigt i kassan och leveransen kom fram inom den angivna tiden. De skor som jag köpte passade perfekt vilket gjorde mig väldigt nöjd med mitt köp. Kvaliteten på produkten verkade också vara hög. Sammantaget är jag mycket nöjd med min shoppingupplevelse på Size? och skulle definitivt rekommendera dem till andra!


Andra personer tittade också på