Silva Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Silva

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hayes
Jag är nöjd med min upplevelse hos Silva. Jag köpte en pannlampa och jag blev positivt överraskad av både kvaliteten på produkten och servicen jag fick. Det var lätt att navigera på deras hemsida ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Silva - Utrustningsköpande gjort enkelt!

  Jag är nöjd med min upplevelse hos Silva. Jag köpte en pannlampa och jag blev positivt överraskad av både kvaliteten på produkten och servicen jag fick. Det var lätt att navigera på deras hemsida för att hitta det jag sökte efter, och när min beställning kom fram (snabb leverans!) så var produkten mycket välpackad. Pannlampan i sig fungerar fantastiskt bra, precis som beskrivet på deras hemsida. Den är ljusstark och lätt att justera. Dessutom är designen stilren. Sammanfattningsvis, om du behöver utrustning för sport eller outdoor-aktiviteter kan jag starkt rekommendera Silva. Du får högkvalitativa produkter till ett rimligt pris med bra service!


Andra personer tittade också på