Silk Maison

Alla recensioner

SilkMaison

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Amy
Jag har nyligen köpt några klädesplagg från SilkMaison och jag är mycket imponerad av kvaliteten på deras silke. Produkterna var väldigt mjuka, lätta och sköna att bära. Det som verkligen fångade ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Silkeskläder med högkvalitativa material Title: "En fantastisk köpupplevelse hos SilkMaison"

  Jag har nyligen köpt några klädesplagg från SilkMaison och jag är mycket imponerad av kvaliteten på deras silke. Produkterna var väldigt mjuka, lätta och sköna att bära. Det som verkligen fångade min uppmärksamhet var de fina detaljerna i sömmarna. Varje stygn verkade vara noggrant utfört vilket gav en perfekt passform för mig. Dessutom hade produkterna även en snygg design som passade väl med andra plagg i min garderob. Overall, jag kan säga att mitt köpupplevelse hos SilkMaison var helt tillfredsställande och jag skulle definitivt rekommendera denna butik till alla!


Andra personer tittade också på