Shopido Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Shopido

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Marc Lockman
Jag har precis provat Shopido och jag är så nöjd med min upplevelse! Deras sortiment av smarta prylar är imponerande, från praktiska köksverktyg till användbara elektronikprylar. Det som särskilt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En nöjd kund hos Shopido

  Jag har precis provat Shopido och jag är så nöjd med min upplevelse! Deras sortiment av smarta prylar är imponerande, från praktiska köksverktyg till användbara elektronikprylar. Det som särskilt imponerade mig var deras snabba leverans. Jag beställde min vara och den skickades direkt från deras egen lager i Sverige. Detta gjorde att jag fick min produkt inom bara några dagar efter beställning, vilket verkligen överraskade mig positivt. Jag måste också nämna kundservicen på Shopido - de var oerhört hjälpsamma och vänliga när jag hade frågor om en produkt. De gav mig all information jag behövde på ett tydligt sätt, vilket gjorde hela köpupplevelsen mycket trevligare. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Shopido för alla som söker smarta och välbehövliga prylar online. Jag blev verkligen inte besviken på något sätt!


Andra personer tittade också på