Scandinavianphoto Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Scandinavianphoto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hahn
Jag har nyligen handlat från Scandinavianphoto och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Jag hittade allt jag behövde för mitt foto- och videoprojekt på deras webbplats, från kamero...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upplevelse Köpa Foto-, Video-, eller Ljudutrustningar från Scandinavian Photo

  Jag har nyligen handlat från Scandinavianphoto och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Jag hittade allt jag behövde för mitt foto- och videoprojekt på deras webbplats, från kameror till objektiv och belysning. Sortimentet var imponerande. Vad som skiljer sig åt är att Scandinavianphoto inte bara säljer produkter utan även erbjuder tips, råd och tutorial om hur man använder dem på bästa sätt. Detta visar verkligen att de bryr sig om sina kunders framgång. Beställningen gick smidigt med snabb leverans direkt till min dörr. Produkterna var även väldigt prisvärda i jämförelse med andra butiker online. Allt som allt upplevde jag en hög standard av service vid köp av teknikprodukter som foto-, video- eller ljudutrustning hos Scandinavianphoto.


Andra personer tittade också på