Sängfabriken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sängfabriken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Keanu Langosh
Jag nyligen köpte en kontinentalsäng från Sängfabriken och jag kan inte vara mer nöjd. Beställningsprocessen var enkel, medan leveransen var snabb och smidig - allt som utlovades på webbplatsen höl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utstekande Kontinentalsänghandel!

  Jag nyligen köpte en kontinentalsäng från Sängfabriken och jag kan inte vara mer nöjd. Beställningsprocessen var enkel, medan leveransen var snabb och smidig - allt som utlovades på webbplatsen hölls. Själva sängen är av mycket hög kvalitet och verkar tillverkad med precision och omsorg. Jag uppskattar verkligen den svenska tillverkningen, vilket ger mig extra förtroende för produktens hållbarhet. Förutom att sängen är bekväm och har rätt stöd för min rygg, så ser den också väldigt elegant ut i mitt sovrum. Jag tycker detta är viktigt eftersom det skapar en trivsam atmosfär. Totalt sett hade jag en överlägsen upplevelse med Sängfabriken och skulle definitivt rekommendera dem till andra som letar efter högkvalitativa kontinentalsängar till rimliga priser.


Andra personer tittade också på