Sakligheter Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Sakligheter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Ben
Jag köpte nyligen några produkter från Sakligheter och jag är helt enkelt imponerad av deras sortiment. De har ett så stort utbud att det var svårt för mig att välja vad jag ville ha! Jag valde til...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rekommendationer för online shopping på Sakligheter

  Jag köpte nyligen några produkter från Sakligheter och jag är helt enkelt imponerad av deras sortiment. De har ett så stort utbud att det var svårt för mig att välja vad jag ville ha! Jag valde till slut en inredningsprodukt och en present som jag ska ge bort på födelsedagskalaset. Leveranserna var också väldigt snabba vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu trevligare. Jag kan verkligen rekommendera Sakligheter till alla som söker efter billiga priser, men bra kvalitet. De har allt från heminredning till köksgeråd, hushållsartiklar, roliga saker och även säsongsvaror. Det finns något för alla smaker! Sakligheternas proffsiga service skiljer dem också ifrån mängden. Kundtjänsten var mycket hjälpsam när jag hade frågor om min beställning och mitt paket kom fram i perfekt skick. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt handla hos Sakligheter igen utan tvekan och rekommenderar alla andra att göra detsamma!


Andra personer tittade också på