Safekid Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Safekid

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rosemary Grady
Jag har precis köpt en GPS-klocka från Safekid till mitt barn och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Klockan ger mig trygghet att veta var mitt barn befinner sig när hen inte är tillsammans med...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Safekids GPS-klocka - En produkt du kan lita på

  Jag har precis köpt en GPS-klocka från Safekid till mitt barn och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Klockan ger mig trygghet att veta var mitt barn befinner sig när hen inte är tillsammans med mig, vilket är särskilt användbart när vi går på stora folksamlingar eller under resor. Det som verkligen utmärker denna produkt i mina ögon är dess användarvänlighet. Jag hade tidigare testat andra GPS-enheter men dessa var alltför komplicerade att konfigurera och använda dagligen. Men med Safekid så kunde jag snabbt installera appen på min telefon och synkronisera klockan utan några problem. En annan sak som uppskattas av mig själv och min partner är hur överkomligt priset för produkten är. Detta gör det möjligt för fler människor att använda den här tekniken för sin säkerhet. Överlag anser jag att Safekid erbjuder en fantastisk produkt som kan ge både själva barnet, liksom de oroade vårdnadshavarna mer säkerhet i ett samhälle där det ibland krävs extra skyddande åtgärder på grund av olyckliga omständigheter.


Andra personer tittade också på