Rug Vista Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rug Vista

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Emerald
Jag köpte en matta från Rug Vista och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Sortimentet av både handknutna och maskinknutna mattor var fantastiskt stort, vilket gjorde det lätt för mi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bra urval av både hand- och maskinknutna mattor Snabb leveransservice Öppet köp i 30 dagar ger frihet att prova hemma "En Positiv Mattköpsupplevelse Hos Rugvista"

  Jag köpte en matta från Rug Vista och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Sortimentet av både handknutna och maskinknutna mattor var fantastiskt stort, vilket gjorde det lätt för mig att hitta precis vad jag sökte efter. Jag blev positivt överraskad över hur lågt priset var i jämförelse med andra butiker på marknaden. Leveransen var också väldigt smidig, med snabb hemleverans som höll vad den lovat. Min matta levererades inom några få dagar efter beställning och var packad på ett vackert sätt. Rug Vistas öppetköpspolicy på 30 dagar gav mig lugnet att prova min nya matta hemma utan stress och oro över eventuella returer. Sammantaget har min upplevelse hos Rug Vista varit en riktigt positiv sådan, från sortimentet till priserna till leveransen. Om du letar efter en ny matta skulle jag definitivt rekommendera Rug Vista!


Andra personer tittade också på