Rosegal Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rosegal

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Goyette
Jag köpte nyligen några kläder från Rosegal och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter, eftersom deras webbplats har ett brett utbud av plussto...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rosegal: Toppenköp i Plus Style Mode

  Jag köpte nyligen några kläder från Rosegal och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Det var enkelt att hitta vad jag letade efter, eftersom deras webbplats har ett brett utbud av plusstorlekskläder för kvinnor till överkomliga priser. Det som verkligen imponerade på mig var kvaliteten på kläderna. Jag hade inte höga förväntningar när det gäller byggkvaliteten eftersom priserna var så låga, men plaggen visade sig vara välgjorda och hållbara. En annan positiv punkt om denna butik är den snabba leveransen och gratisfrakten - betydligt mindre än jag hade förväntat mig! Plaggen kom välpackade också. Överlag skulle jag rekommendera Rosegal till alla som letar efter trendiga plus size-kläder online utan att spränga budgeten!


Andra personer tittade också på