Roliga Prylar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Roliga Prylar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alisa Greenholt
Jag har nyligen handlat från Roliga Prylar och min upplevelse var otroligt positiv. Deras sortiment av presenter, julklappar och roliga prylar är mycket imponerande! Det fanns något för alla i dera...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Roliga Prylar - The Perfect Destination for Fun Gifts and Novelties

  Jag har nyligen handlat från Roliga Prylar och min upplevelse var otroligt positiv. Deras sortiment av presenter, julklappar och roliga prylar är mycket imponerande! Det fanns något för alla i deras utbud som spänner från populärkultur till mer traditionella produkter. Det bästa med köpupplevelsen hos dem är att de erbjuder en förtjusande kundservice med at göra reklamationer eller frågor myket lättare tack vare 30 dagars öppet köp. Dessutom såg jag att de hade supersnabb leverans vid beställning vilket gjorde mig trygg och säker om när jag skulle få mina produkter. De flesta människor tror nog att det kan vara riskabelt med onlineshopping men efter denna erfarenhet kommer jag definitivt fortsätta handla här igen utan tvekan och rekommendera andra till detta företag också! Innan jag gjorde min sista betalning, hjälpte personalen på Roliga Prylar mig genom varje steg både före och efter transaktionen genom personlig kontakt via mailvilket underlättade hela shoppingprocessen. Jag fick information om allt som ingick i mitt köp samt svar på eventuella frågor. Jag är glad över min upptäckt av Roliga Prylar då de lever upp till sina löften och ännu mer – helt klart nätets trevligaste kundtjänst.


Andra personer tittade också på