Rito Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rito

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Travon O'Connell
Jag har nyligen köpt olika pysselmaterial från Rito och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras webbutik har ett enormt utbud av garn, papper och annat material som passar alla sorts hobbys oc...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt Upplevelse hos Rito

  Jag har nyligen köpt olika pysselmaterial från Rito och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Deras webbutik har ett enormt utbud av garn, papper och annat material som passar alla sorts hobbys och kreativa projekt. Fraktprocessen var snabb och enkel. Jag fick mina beställda produkter inom några dagar efter att ha lagt ordern online. Dessutom erbjöd de prisgaranti vilket gjorde mig trygg i mitt val av butik. Kvaliteten på materialen var också hög, det märktes att de satsade på att endast sälja material som håller bra kvalitet. Detta är något jag värdesätter eftersom jag vill skapa projekten från grunden samt hålla dem under en längre tid. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Rito för alla kreativa själar där ute! De erbjuder både bredd och djup i sina sortiment, konkurrenskraftiga priser samt snabb leverans- vad mer kan man önska sig?


Andra personer tittade också på