Richmondfinch Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Richmondfinch

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Garland Ullrich
Jag har nyligen köpt ett skal från Richmondfinch till min iPhone och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp! Skalet är både trendigt och skyddande, vilket var precis vad jag letade ef...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv shoppingupplevelse hos Richmondfinch

  Jag har nyligen köpt ett skal från Richmondfinch till min iPhone och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt inköp! Skalet är både trendigt och skyddande, vilket var precis vad jag letade efter. Dessutom gillar jag verkligen hur snabbt det levererades - det tog inte ens en vecka att anlända till mig. Det finns också ett brett utbud av designer att välja mellan så du kan hitta något som passar din personliga stil. Jag uppskattar också deras gratis frakt-erbjudande som gör produkterna mer tillgängliga för alla. Sammanfattningsvis hade jag en positiv upplevelse med Richmondfinch och rekommenderar starkt detta företag om du söker ett stilfullt men skyddande skal för din mobiltelefon eller AirPods!


Andra personer tittade också på