Rehabgrossisten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Rehabgrossisten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Manley Hammes PhD
Jag hade nyligen en mycket positiv kundupplevelse på Rehabgrossisten. Deras sortiment av skydd, bandage och rehabprodukter är imponerande och det var lätt att hitta vad jag letade efter. Produktern...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse hos Rehabgrossisten

  Jag hade nyligen en mycket positiv kundupplevelse på Rehabgrossisten. Deras sortiment av skydd, bandage och rehabprodukter är imponerande och det var lätt att hitta vad jag letade efter. Produkterna verkade vara av hög kvalitet och jag blev inte besviken när jag använde dem. Det bästa med min upplevelse var dock deras fantastiska kundtjänst. Personalen var vänlig, hjälpsam och kompetent när det gällde att svara på alla mina frågor om produkternas egenskaper och användning. De tog sig tid att förklara allting noggrant för mig så att jag fick precis de produkter som passade mina behov. Allt som allt kan jag starkt rekommendera Rehabgrossisten till alla som är i behov av skydd, bandage eller rehabprodukter. Med deras stora utbud av högkvalitetsprodukter samt professionella service kan man vara säker på att få det man söker till ett rimligt pris.


Andra personer tittade också på