Redmagic Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Redmagic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kirlin
Jag har nyligen köpt Redmagic 8 Pro och måste säga att jag är imponerad av dess prestanda. Detta är en mobiltelefon som verkligen lever upp till sitt löfte om snabbare, starkare och bättre speluppl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Den ultimata mobiltelefonen för seriösa gamers

  Jag har nyligen köpt Redmagic 8 Pro och måste säga att jag är imponerad av dess prestanda. Detta är en mobiltelefon som verkligen lever upp till sitt löfte om snabbare, starkare och bättre spelupplevelser. Designen är också mycket attraktiv med sin moderna stil och holografiska effekt på baksidan. Skärmen är stor, ljusstark och klar; allt för att ge en optimal visuell upplevelse under tiden du spelar dina favoritspel. Men det som verkligen sticker ut med denna telefonen är dess processor. Redmagic 8 Pro använder den senaste Qualcomm Snapdragon 865-processorn vilket gör den otroligt kraftfull, både i fråga om grafikprestanda och batteritid. När jag provspelade mina favoritspel på enheten märkte jag omedelbart skillnaden i prestandan jämfört med min tidigare telefon. Jag var glad över hur smidigt spelet gick utan något problem eller fördröjning - detta tack vare en kombination av hög RAM-kapacitet (12 GB) och högklassig värmehanteringsfunktion. Redmagic 8 Pro erbjuder också anmärkningsvärda funktioner såsom "Game Space" där du kan öka din plattforms CPU-frekvens, hantera aviseringar under spelandet etcetera - samt riktiga tryckkänslige knappar för exakt kontroll när du spelar spel som kräver högre precision. Sammanfattningsvis kommer jag välja Redmagic nästa gång igen när det blir dags att byta mobilen. Denna drömtelefon ger mig inte bara extremt bra performance, men ser även fantastisk ut!


Andra personer tittade också på