racketspecialisten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

racketspecialisten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Blanda
Jag hade nöjet att handla från Racketspecialisten och jag måste säga att jag är imponerad av deras sortiment. De har ett stort utbud av racketar för tennis, badminton, squash, bordtennis och padel....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk köpupplevelse hos Racketspecialisten

  Jag hade nöjet att handla från Racketspecialisten och jag måste säga att jag är imponerad av deras sortiment. De har ett stort utbud av racketar för tennis, badminton, squash, bordtennis och padel. Deras hemsida är mycket lättanvänd och filtreringsalternativen gör det enkelt att hitta exakt vad man letar efter. Jag var också mycket nöjd med själva beställningsprocessen - allt gick smidigt och paketet kom fram snabbt. När jag väl öppnade mitt paket blev jag glatt överraskad över hur snyggt allting var packat. Produkterna i sig var av högsta kvalitet vilket bidrog till min upplevelse. Totalt sett så skulle jag starkt rekommendera Racketspecialisten till alla som söker riktigt bra raketer för sin idrott.


Andra personer tittade också på