Prylstaden

Alla recensioner

Prylstaden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Prylstaden

Du vill väl känna dig säker hemma? Inte sant, men du vill även att alla dina prylar ska vara säkra då du inte befinner dig hemma? Om du är en person som största delen av dagen befinner dig borta kunde det vara bra att skaffa övervakningsprodukter. Du lägga lägga upp både kameror och larm för att hålla din egendom säker. Kolla in vad Prylstaden har att erbjuda. 

Mer om Prylstaden
Dolda kameror och övervakningskameror är endast två av alla produkter som Prylstaden erbjuder sina kunder. Hos dem har du möjligheten att införskaffa prylar som kommer att öka din och din egendoms säkerhet. Prylstaden var det första företaget på den svenska marknaden som erbjöd sina kunder spionprylar och spionkameror vilket innebär att inget företag har mer erfarenhet än dem själva. “För en tryggare vardag” är mottot som Prylstaden strävat efter sedan starten som de följer ännu idag. Företaget finns inte idag på någon fysisk plats men det är faktiskt till kundernas fördel. Eftersom de endast erbjuder sin tjänst online kan de spara in pengar genom att slippa dyra lokalhyror och personal. De har ett eget lager beläget i Sverige vilket betyder att de inte använder sig av tredjepartslogistik, detta innebär kortare leveranstider för kunderna. Prylstaden har blivit utnämnda till Superföretag och de erbjuder alltid sina kunder trygg e-handel. 

Det som Prylstaden erbjuder
Inga konstigheter medföljer då du ska handla i deras nätbutik. Du som kund kan lägga helt valfria produkter i kundkorgen och sedan genomföra ditt köp genom att betala med ett av de flera säkra betalningsmetoderna som erbjuds. Oavsett hur mycket eller lite du väljer att handla läggs det till en leveranskostnad på åtminstone 39 kr, summan kan variera beroende på vilken leveransmetod du väljer. Förutsatt att du beställer en redan lagerförd produkt gäller den vanliga leveranstiden på mellan 1 - 2 dagar, i annat fall kan du räkna med en leveranstid på upp till sex veckor. Det skulle vara för bra för sant om man alltid blev nöjd, därav erbjuder Prylstaden sina kunder 14 dagars öppet köp. För att göra en retur ska du fylla i en blankett och sedan skicka tillbaka produkten till företaget. Om Prylstaden godkänner din retur kan du räkna med att bli återbetald inom 30 dagar. Om du skulle undra över något driver Prylstaden en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Omdömen och recensioner om Prylstaden
Har du valt att trygga din vardag genom att köpa prylar från Prylstaden? Om svaret är “ja” på den frågan, varför då inte skriva en recension här på Rebviewsbird som sedan kommer kunna hjälpa hur många som helst. Om du lägger några minuter på att dela med dig kan du säkerställa att en eventuellt framtida kunder har större möjlighet att faktiskt bli nöjd.