Prylstaden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Prylstaden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Laila Ondricka I
Jag köpte en spionkamera från Prylstaden och jag måste säga att min upplevelse av deras service var fantastisk. Webbplatsen var mycket lätt att navigera, vilket gjorde det mycket enkelt för mig att...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv köpupplevelse hos Prylstaden

  Jag köpte en spionkamera från Prylstaden och jag måste säga att min upplevelse av deras service var fantastisk. Webbplatsen var mycket lätt att navigera, vilket gjorde det mycket enkelt för mig att hitta den produkt jag sökte. Beställningsprocessen var också smidig och snabb - jag märkte inte ens av tiden mellan beställning och leverans! När jag fick min kamera insåg jag också hur hög kvalitet produkten var: videobilden är kristallklar och ljudet är utmärkt.. Jag har haft problem med liknande prylar tidigare, men denna fungerade utan några som helst problem eller skavanker! Slutligen vill jag nämna översiktligheten på webbplatsen. Alla produkter är tydligt sorterade i olika undermenyer så du kan välja precis vad du letar efter. Prylstaden ger verkligen det de lovar; de erbjuder marknadens bästa produkter till konkurrenskraftiga priser, med blixtsnabba leveranser samt ett härligt professionellt team som alltid finns där för att hjälpa dig när behövs!


Andra personer tittade också på