Prylify Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Prylify

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Destany Steuber
Jag har nyligen gjort en beställning från Prylify och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Sortimentet av produkter är fantastiskt - det finns verkligen något för alla där! Det var superenkelt a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av smart shopping på Prylify.se

  Jag har nyligen gjort en beställning från Prylify och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Sortimentet av produkter är fantastiskt - det finns verkligen något för alla där! Det var superenkelt att hitta vad jag letade efter på deras webbplats, och prislappen var mycket anständig jämfört med andra butiker. En annan punkt som utmärkte Prylify för mig var leveranstiden. Min beställning kom fram snabbare än jag hade förväntat mig, och gratis frakt är alltid ett plus i min bok. Dessutom kunde jag betala tryggt genom Svea Bank vilket gav extra säkerhet till min betalning. Slutligen måste jag nämna den fantastiska kundservicen hos Prylify - de besvarade alla mina frågor med tålamod och hjälpsamhet vilket visar hur mycket de bryr sig om sina kunder. Sammanfattningsvis kan jag säga att min erfarenhet av att handla från Prylify har varit otroligt positiv, och skulle definitivt rekommendera dem till alla som söker billiga prylar som också håller högsta standard!


Andra personer tittade också på