Plusshop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Plusshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Conrad Stark
Plusshop är en fantastisk webbutik som erbjuder de bästa priserna på ett brett utbud av produkter inom områdena skodon, personlig vård och kök och hushållsapparater. Jag hade nyligen möjligheten at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Plusshop - Bästa Priserna Online

  Plusshop är en fantastisk webbutik som erbjuder de bästa priserna på ett brett utbud av produkter inom områdena skodon, personlig vård och kök och hushållsapparater. Jag hade nyligen möjligheten att handla från Plusshop och min upplevelse var otrolig! Det första jag märkte var det breda sortimentet av produkter som fanns tillgängliga. Det gjorde det enkelt för mig att hitta det jag letade efter utan att behöva söka runt olika butiker. Dessutom hade de fantastiska priser vilket gjorde mitt köp ännu mer givande. Jag vill också nämna kundservicen - den var helt enastående! De svarade snabbt när jag hade frågor om min beställning och visade sig vara oerhört hjälpsamma genom hela processen. Sist men inte minst, leveransen kom i tid, väl paketerad och med allt som jag beställt. Produkterna var precis vad jag förväntat mig - bra kvalitet till ett lågt pris. Sammanfattningsvis har Plusshop verkligen överträffat mina förväntningar på alla sätt möjligt. Jag kan definitivt rekommendera dem till alla som letar efter högkvalitativa produkter till oslagbara priser!


Andra personer tittade också på