Plickoplock Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Plickoplock

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Libby Gaylord
Jag är mycket nöjd med min köksredskap inköp på Plickoplock.se. Webbplatsen var mycket lätt att navigera och fick mig att känna mig bekväm under hela beställningsprocessen. Sortimentet av tillbehör...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Shoppingupplevelse På PlickoPlock

  Jag är mycket nöjd med min köksredskap inköp på Plickoplock.se. Webbplatsen var mycket lätt att navigera och fick mig att känna mig bekväm under hela beställningsprocessen. Sortimentet av tillbehör och redskap för köket överträffade verkligen mina förväntningar. Efter att ha valt de produkter som jag ville ha, gick betalningarna sömlöst igenom och leveransen var snabbare än vad jag hade förväntat mig. Paketet kom i en skyddande packning vilken garanterade säkert mottagande av de ömtåliga artiklarna som jag hade köpt. Kvaliteten på produkterna har visat sig vara utmärkt så här långt, och jag ser fram emot att använda dem ofta när jag lagar mat hemma. Plickoplock.se är den ultimata shoppingdestinationen för alla som letar efter högkvalitativa produkter inom segmentet köksredskap och -tillbehör online. Jag rekommenderar starkt detta företag till alla matlagningsentusiaster där ute!


Andra personer tittade också på