Philips Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Philips

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

I
Isabelle Kreiger
Jag har nyligen köpt en produkt från Philips och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Företaget imponerade på mig med sin bredd av innovationer inom hälsovård, hemelektronik och bely...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt köpupplevelse från Philips

  Jag har nyligen köpt en produkt från Philips och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Företaget imponerade på mig med sin bredd av innovationer inom hälsovård, hemelektronik och belysning som de tillhandahåller för kunderna. Produkten jag valde var av högsta kvalitet och fungerar perfekt. Dessutom var upplevelsen av att använda Philips produkter särskilt bekväm eftersom allt var så lättanvänt. Jag har aldrig känt det här när jag använt andra liknande produkter tidigare. Jag skulle absolut rekommendera detta företag till alla som letar efter högkvalitativa elektroniska prylar eller utrustning som behöver vara pålitlig över lång tid. Sammanfattningsvis tycker jag att Philips är ett fantastiskt företag som ger värdefulla innovationer för människors liv.


Andra personer tittade också på