Pen Store Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Pen Store

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Q
Quincy Mohr
Jag har nyligen handlat på Pen Store och jag är mycket imponerad av deras utbud av pennor och konstnärsmaterial. Hemsidan var lätt att navigera och jag uppskattade den snabba leveransen till min dö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv kundupplevelse hos Pen Store

  Jag har nyligen handlat på Pen Store och jag är mycket imponerad av deras utbud av pennor och konstnärsmaterial. Hemsidan var lätt att navigera och jag uppskattade den snabba leveransen till min dörr. Det faktum att de erbjuder fri frakt för köp över 399 kr är definitivt en fördel jämfört med andra butiker där du kan behöva betala extra för detta. Jag hittade allt jag letade efter, från vanliga kritor till mer specialiserade konstnärstillbehör. Kvaliteten på produkterna var hög och prissättningen var rimlig. Jag har redan rekommenderat Pen Store till flera av mina vänner som också är inom konstbranschen, eftersom erfarenheten gjorde ett starkt intryck på mig. Tack vare Pen Store kommer jag definitivt att fortsätta handla hos dem i framtiden när jag behöver nya material.


Andra personer tittade också på