Partykungen

Alla recensioner

Partykungen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, omdömen och upplevelser Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Partykungen

Det ska ordnas fest flera gånger i året, det kan vara allt från det årliga midsommarfirandet och kräftskivan under sommaren till en het nyårsfest dit alla är bjudna. Att styra upp en plan med både mat och dryck är viktigt för att få till den perfekta festen men givetvis krävs det även ballonger, glitter och andra prydnader. Vart vänder du dig inför dina fester, om du inte gjort det tidigare kan du ta och kolla in partysortimentet hos Partykungen. 

Information om Partykungen
Fight Boredom är det ordspråket som Partykungen haft som ledord sedan starten och följer det ännu idag. Under 2009 lanserades Partykungen i Sverige och sedan dess har de kämpat med att skapa fester och erbjuda ett roligare liv för alla där ute. Under årens gång har företaget växt på marknaden och i dagsläget kämpar de även med att övervinna tristessen i flera olika länder såsom: Norge, Danmark och Finland. Partykungen driver inte någon fysisk butik men det är bara till en fördel för dig som kund eftersom det innebär att de kan erbjuda dig lägre priser på alla partygrejer. Under årens gång har företaget kunnat betjäna över 500 000 kunder och alla de har handlat från det stora sortimentet som består av cirka 25 000 artiklar. 

Tjänster och produkter som Partykungen erbjuder
Oberoende om du ska bygga en stor hemmabar, ha maskerad för hela familjen eller kanske ett temaparty lär du hitta något inne hos Partykungen. Om det skulle råka vara så att du verkligen inte hittar några produkter hos dem kan du skapa dina egna. Du har möjligheten att till exempel lägga till egna bilder eller texter på produkter som till exempel: plakat, muggar, nyckelringar och så vidare. Efter att du hittat de produkter du vill köpa och lagt till dem i kundkorgen kan hela köpet slutföras genom att du betalar med ett av de flera säkra alternativen som Klarna erbjuder. Om du köper partygrejer för mer än 500 kr behöver du inte betala något för frakten, annars kommer det att läggas till en avgift som varierar beroende på vilken fraktmetod du väljer. Du kan räkna med att den vanliga leveranstiden är upp till 3 arbetsdagar, men den kan variera beroende på var du är bosatt. Skulle du känna att du vill lämna tillbaka en produkt är det fullt möjligt eftersom Partykungen erbjuder 30 dagars öppet köp. Vid funderingar driver de en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Åsikter och erfarenheter av Partykungen
Du kunde göra många där ute en tjänst om du valde att skriva en recension på några meningar om det är så att du redan handlar hos detta företaget. Du kan berätta om du var nöjd över produkterna, om du tror att du kommer att handla hos dem igen och varför du tycker/inte tycker att man ska handla hos dem. Glöm inte att du gratis kan läsa recensioner även om andra nätbutiker här inne på ReviewsBird.