Partykungen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Partykungen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Patsy Volkman
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Partykungen. Butiken erbjöd allt jag behövde för min fest och deras sortiment av maskeradkläder och andra partyprylar var heltastiskt! En sak som verk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av shoppingupplevelsen hos Partykungen

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Partykungen. Butiken erbjöd allt jag behövde för min fest och deras sortiment av maskeradkläder och andra partyprylar var heltastiskt! En sak som verkligen stack ut var snabbheten på leveransen. Jag beställde sent på kvällen och hade mina produkter inom några dagar, vilket inte bara sparade mig tid utan också stress. Kundservicen var ytterst hjälpsam steg för steg genom hela köpprocessen - det gav verkligen en personlig touch till upplevelsen. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Partykungen till alla som söker efter hög kvalitet partyprodukter!


Andra personer tittade också på