Papertown Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Papertown

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bechtelar
Jag nyligen upptäckte Papertown och jag är så glad att jag gjorde det! De har ett fantastiskt urval av över 800 olika posters att välja mellan. Vad som verkligen sticker ut för mig är kvaliteten på...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Posters Till Rimliga Priser

  Jag nyligen upptäckte Papertown och jag är så glad att jag gjorde det! De har ett fantastiskt urval av över 800 olika posters att välja mellan. Vad som verkligen sticker ut för mig är kvaliteten på trycket, de använder premiumpapper vilket gör att bilderna ser fantastiska ut på väggen. Efter min beställning hade skickats iväg fick jag snabb leverans inom några dagar. När paketet kom var allt noggrant paketerat och skyddat för transit med inga tecken på skador eller liknande. Priserna är också ganska rimliga, och pengarna känns verkligen som en god investering när man ser hur vackra dessa affischer i verkligheten blir. Jag tror faktiskt inte att du kommer hitta samma pris-kvalitet ratio hos andra online-posterbutiker! Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Papertown till vem som helst som söker efter snygga posters av hög kvalitet till rimliga priser - deras breda sortiment innebär att du garanterat kommer kunna hitta din favorit!


Andra personer tittade också på