Padler Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Padler

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mossie
Jag har nyligen besökt Padler och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina köp därifrån. De hade ett stort utbud av padelutrustning från de bästa varumärkena vilket gjorde det lätt för mig at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Erfarenheter i Sverige: Mitt besök på Padler - Ett paradis för paddelentusiaster

  Jag har nyligen besökt Padler och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina köp därifrån. De hade ett stort utbud av padelutrustning från de bästa varumärkena vilket gjorde det lätt för mig att hitta allt som jag behövde för mitt padelspel. Personalen var otroligt kunnig och hjälpsam när det kom till att välja rätt racket, skor eller andra accessoarer. Det som verkligen stack ut för mig var den höga kvalitet på produkterna som erbjuds hos Padler. Det märktes tydligt att de endast säljer toppklassiga produkter, något som resulterar i en bättre upplevelse vid själva spelet. Jag gillade även deras prissättningspolitik - det fanns alternativ för alla budgetar. En annan aspekt jag uppskattade var hur lätta produkerena man beställer fram via deras onlinebutiken är att navigera igenom; så snabbt och smidigt! Totalt sett blev min erfarenhet med Padler väldigt positivt. Rekommenderar starkt denna butik till alla från nybörjare till mer professionella padelspelare!


Andra personer tittade också på