PadelXpert Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

PadelXpert

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Georgette Cassin
Jag köpte nyligen ett padelrack på PadelXpert och jag är mycket nöjd med mitt inköp. Webbplatsen var lätt att navigera, med ett stort urval av produkter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse på PadelXpert

  Jag köpte nyligen ett padelrack på PadelXpert och jag är mycket nöjd med mitt inköp. Webbplatsen var lätt att navigera, med ett stort urval av produkter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjöd de personlig rådgivning om jag hade några frågor eller behövde hjälp att välja den bästa produkten för mig. Leveransen var också väldigt snabb, vilket gjorde hela köpupplevelsen ännu bättre. Produkten kom i utmärkt skick och jag kände verkligen att jag fick valuta för pengarna. Totalt sett skulle jag definitivt rekommendera PadelXpert till alla som letar efter paddelutrustning eller rådgivning från experter inom sporten.


Andra personer tittade också på