Ord & Bok Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ord & Bok

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Nikolas Kutch
Jag har nyligen köpt kurslitteratur från Ordochbok och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att hitta det jag behövde var enkelt tack vare deras välorganiserade webbplats och utmärkta urval av bö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ord & Bok - Ett Kurslitteraturs Paradis

  Jag har nyligen köpt kurslitteratur från Ordochbok och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att hitta det jag behövde var enkelt tack vare deras välorganiserade webbplats och utmärkta urval av böcker. Dessutom kunde jag välja mellan både digitala och fysiska alternativ vilket gjorde det bekvämt för mig att anpassa mitt val efter mina behov. En annan positiv upplevelse var den snabba leveransen, vilket löste ett eventuellt stressmoment för mig innan terminens start. Böckerna kom i utmärkt skick och innehållet levde upp till mina förväntningar. Jag skulle starkt rekommendera Ordochbok till alla studenter som söker efter högkvalitativ litteratur online. Tack vare deras breda sortiment, användarvänliga webbsida, snabb leverans och god kundservice gör de inköp av kursmaterial smidiga och sömlösa.


Andra personer tittade också på