Optima Sport Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Optima Sport

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kolby
Jag har nyligen använt Optima Sport och jag måste säga att min erfarenhet varit fantastisk. Jag gillar verkligen hur de fokuserar på återhämtning som en viktig del av träningen, vilket är något som...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundupplevelse med Optima Sport

  Jag har nyligen använt Optima Sport och jag måste säga att min erfarenhet varit fantastisk. Jag gillar verkligen hur de fokuserar på återhämtning som en viktig del av träningen, vilket är något som många andra företag inte alltid tar hänsyn till. Det finns ett brett utbud av produkter som passar alla sporter och träningsbehov. Deras produkter håller hög kvalitet, vilket gör dem långvariga och pålitliga för användning under hela säsongen. Men det bästa med Optima Sport är deras kundservice. De gjorde allt för att se till att mitt köp uppfyllde alla mina önskemål och behov genom snabb leverans och lyhörd supportpersonal. Tack vare Optima Sports konkurrensfördel inom aktiv återhämtning kan jag nu få fullt utbyte av min träning genom att maximera tiden för återställande efter en träningspass eller tävling.


Andra personer tittade också på