Onlineprinters Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Onlineprinters

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
O'Hara
Jag har nyligen använt Onlineprinters för att skriva ut några trycksaker och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Det var så lätt och smidigt att använda deras webbplats för att ladda ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse hos Onlineprinters

  Jag har nyligen använt Onlineprinters för att skriva ut några trycksaker och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Det var så lätt och smidigt att använda deras webbplats för att ladda upp min design, välja papperstyp och kvantitet samt beställa då allt kunde hanteras online. Jag uppskattar verkligen det faktum att de erbjuder högsta kvalitet till låga priser, vilket är en stor fördel för mig som vill få det bästa värdet för pengarna. Jag var också imponerad av deras stora urval av produkter från visitkort till affischer och broschyrer till banners med mer. Detta gav mig möjligheten att hitta precis vad jag behövde utan några problem eller begränsningar på vad jag kan göra. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Onlineprinters för alla dina tryckeribehov. De levererade högsta kvalitet vid ett pris som inte slagit hål i plånboken samtidigt som tjänsten själv var mycket användarvänlig.


Andra personer tittade också på