ongoal Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ongoal

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Q
Quincy Swaniawski
Jag har precis handlat från Ongoal och jag är verkligen imponerad av deras service. Jag köpte padelrack och utrustning till bra priser, men det som verkligen stack ut var hur hjälpsamma de var med ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ongoal: En Idealisk Padel- & Innebandybutik Online

  Jag har precis handlat från Ongoal och jag är verkligen imponerad av deras service. Jag köpte padelrack och utrustning till bra priser, men det som verkligen stack ut var hur hjälpsamma de var med att vägleda mig genom hela processen. Personalen på Ongoal gav mig många tips om vilka produkter som bäst passar min spelstil och nivå, och även anvisningar om hur man kan underhålla rack and bollar för att förlänga livslängden på dem. De verkade genuint måna om mina behov istället för bara att sälja så mycket produkter som möjligt. Förutom deras goda personal, upattade jag också det stora sortimentet av både padel-och innebandyutrustning. Det fanns massor av alternativ till rimliga priser! Dessutom erbjuder de fri frakt över 500 kr vilket är en riktigt schysst deal. Slutligen vill jag betona hur bekvämt det var att kunna göra returer utan kostnad när några fel valda delarna inte visade sig vara idealiska efter användning. Att ha den här säkerheten innan du bestämmer dig ger en trygg online-handelsupplevelse.


Andra personer tittade också på