Oncourt

Alla recensioner

Oncourt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Shakira Corwin
Jag har precis köpt produkter från Oncourt och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse hos dem. Att handla på deras hemsida var enkel och smidig, så det gjorde verkligen shoppingen...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse hos Oncourt

  Jag har precis köpt produkter från Oncourt och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse hos dem. Att handla på deras hemsida var enkel och smidig, så det gjorde verkligen shoppingen till ett nöje. Det som imponerade mig mest var kvaliteten på de produkter jag köpte. Allt verkade vara av högsta kvalitet, från paddlar till bollar och kläder. Dessutom fick jag gratis frakt eftersom min beställning översteg 299 kronor - vilket är väldigt generöst av Oncourt! Förutom detta tyckte jag om den snabba leveranstiden. Jag hade mina nya paddelprodukter inom bara några dagar efter att ha lagt in ordern, vilket definitivt hjälper när man inte kan vänta för länge för att få börja spela padel igen. Sammanfattningsvis vill jag rekommendera Oncourt till alla som letar efter en pålitlig online-butik för allting padel-relaterat!


Andra personer tittade också på