Oliver & Eva

Alla recensioner

oliver och eva

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Julie Brakus
Jag har precis köpt ett antal produkter på Oliver & Eva och jag är så nöjd med min upplevelse. Hela processen var mycket enkel och smidig, från att hitta vad jag behövde till kassan. Jag blev förvå...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Oliver & Eva review

  Jag har precis köpt ett antal produkter på Oliver & Eva och jag är så nöjd med min upplevelse. Hela processen var mycket enkel och smidig, från att hitta vad jag behövde till kassan. Jag blev förvånad över hur snabbt de skickade min beställning och hur diskret paketet var vid ankomst. Kvaliteten på deras sexleksaker är fantastisk! Jag har aldrig känt mig mer bekväm med ett inköp av denna sort tidigare. Det är tydligt att Oliver & Eva tar sin verksamhet seriöst när det gäller hjälpande människor utforska sitt sexualitet. Tack vare den professionella personalen kunde jag lära mig mycket om olika produkter som passar just mig, vilket gjorde mitt beslut mycket lättare än när man försöker välja själv utan hjälp.Vad gäller priset kan jag säga att de erbjuder låga priser jämfört med andra sexbutiker online eller i fysiska butiker. Efter denna erfarenhet kommer jag definitivt att göra flera inköp hos Oliver & Eva framgent.Professionell service, högkvalitativa produkter, konkurrenskraftiga priser - vad mer kan man önska?


Andra personer tittade också på