Northsquad Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Northsquad

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Ona VonRueden
Jag har nyligen köpt några kläder från Northsquad och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina inköp. Kläderna känns både bekväma och stiliga, vilket verkligen passar min personliga smak. No...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ett Tryggt Val För Streetwear Entusiasten

  Jag har nyligen köpt några kläder från Northsquad och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina inköp. Kläderna känns både bekväma och stiliga, vilket verkligen passar min personliga smak. Northsquad sticker ut från mängden i branschen genom att erbjuda en livsstil istället för bara kläder. De strålar en aura av självständighet, energi och mod som attraherade mig till deras butik från första början. Deras urval av streetwear-kläder och accessoarer överträffade mina förväntningar. En annan sak som jag uppskattade var hur snabbt leveransen kom till mig efter mitt köp så väl som hur effektivt deras kundsupport hanterar eventuella problem du kan stöta på. Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera Northsquad till alla som vill ha ett alternativ till de vanliga kedjebutiker. Deras unika sortiment kommer garanterat imponera på även den mest kräsna shoppers humör!


Andra personer tittade också på