NordicaGolf Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

NordicaGolf

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jones
Jag har nyligen köpt några golfklubbor från NordicaGolf och jag är väldigt imponerad. Deras sortiment av klubbor, grepp, skaft och andra tillbehör var verkligen brett, vilket gjorde det enkelt för ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  NordicaGolf - Snabb service och konkurrenskraftiga priser

  Jag har nyligen köpt några golfklubbor från NordicaGolf och jag är väldigt imponerad. Deras sortiment av klubbor, grepp, skaft och andra tillbehör var verkligen brett, vilket gjorde det enkelt för mig att hitta vad jag letade efter. Dessutom var priserna mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra butiker jag kollade på. Det som verkligen sticker ut för mig när det gäller min upplevelse på NordicaGolf var hur snabbt mina produkter levererades. Trots att jag valde standardfrakt fick jag min beställning inom några dagar. Det är otroligt bekvämt eftersom de flesta onlinebutiker tar flera veckor att leverera sina produkter. Så om du letar efter högkvalitativa golfprodukter till ett bra pris, tveka inte att handla från NordicaGolf. De har definitivt blivit min go-to-butik när det kommer till allting golfrelaterat!


Andra personer tittade också på