Nordic Padel Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nordic Padel

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Beulah Dickinson V
Jag har nyligen köpt ett par padelrack från Nordic Padel och jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse. Webbplatsen var lätt att navigera på och jag hittade snabbt de produkter jag sökte efter. Utb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Min positiva upplevelse med Nordic Padel

  Jag har nyligen köpt ett par padelrack från Nordic Padel och jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse. Webbplatsen var lätt att navigera på och jag hittade snabbt de produkter jag sökte efter. Utbudet av padelprodukter var imponerande och det var enkelt att välja mellan olika märken och modeller. Vid leveransen fick jag mina produkter i tid, vilket jag uppskattar eftersom det gjorde mig möjligt att börja spela padel direkt! Racketarna kändes högkvalitativa när jag håller dem i handen, och spelet blir bara roligare för varje gång. Det som imponerade mest på mig om Nordic Padel var deras support. Jag hade några frågor kring produkterna innan mitt köp, så kontaktade kundtjänsten via mejl. De svarade snabbt på alla mina tankar och behandlades mig vänligt under hela processen. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Nordic Padel till alla som letar efter bra padelutrustning online. Leta inte vidare - du har hittat din nya favoritpadelbutik!


Andra personer tittade också på