NLY Man Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

NLY Man

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Parker
Jag har nyligen handlat på NLY Man och jag måste säga att jag är imponerad av deras samlingar av herrkläder. De har ett brett utbud av märken, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta exakt vad...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse hos NLYMAN.COM

  Jag har nyligen handlat på NLY Man och jag måste säga att jag är imponerad av deras samlingar av herrkläder. De har ett brett utbud av märken, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta exakt vad de söker efter. Jag gillade särskilt deras sortiment av jackor och skor. Efter att ha beställt från NLY Man, var min order snabbt bearbetad och levererades till mig inom den angivna tidsramen. Produkterna var också välpackade så ingenting blev skadat under transporten. Jag tyckte också om hur användarvänlig och lättanvänd webbplatsen var. Det gjorde shoppingupplevelsen mycket smidig. Sammanfattningsvis är min erfarenhet på NLY MAN positiv och jag skulle rekommendera dem till någon som letar efter moderna herrkläder online.


Andra personer tittade också på