Nike

Alla recensioner

Nike

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

Nike

Ibland kan det kännas krångligt när man handlar. Att vara välförberedd inför sitt köp är A och O när det kommer till shopping. Ett sätt att förbereda sig på är genom att läsa recensioner. Genom att läsa recensioner kan du ta del av andra kunders shoppingupplevelser. Vad har varit bra och vad kan förbättrad? På det sättet kan du undvika att göra köp du sedan kommer ångra. Här nedan har vi samlat information och recensioner om företaget Nike! 

Om Nike
Nike är ett företag som erbjuder sportkläder. Företaget grundades år 1964 och på den tiden sålde Nike sportskor importerade från Asien och sålde dessa till amerikanska löpare. Under 1980 talet blev basketstjärnan Michael Jordan en representatör för företaget vilket ledde till en stor framgång för Nike. 

Nike jobbar aktivt för att åstadkomma en mer hållbar produktion av kläder. Företaget har utvecklat ett koncept som de kallar "Move to zero" vilket står för Nikes resa mot noll koldioxidutsläpp och noll avfall. De producerar även mer hållbara kläder. Dessa kläder är tillverkade i minst 50 % återvunnet material och skorna i minst 20 % i förhållande till sin vikt. Kläderna är märkta med "återvunnet material" och går att handla i butik och online. 

Nike är idag ett av världens största märke när det kommer till kläder inom sportindustrin och har även blivit en stor sponsor inom fotbollen. 

Tjänster och produkter som erbjuds av Nike
Nike erbjuder sportkläder för män, kvinnor och barn. Företaget finns tillgängligt i både fysisk butik och online och märket har även ett stort antal återförsäljare på internet.

När du handlar från Nike får du många betalningsmetoder att välja mellan då Nike accepterar de allra flesta betalningssätt. Även leveransalternativen är många och vid standardleveransen är frakten fri för Nike-medlemmar. För kunder som inte är medlemmar tillkommer en frakt på 85 kronor. Nike erbjuder även en studentrabatt på 10 % som går att använda året runt.

Skulle du vara missnöjd med din vara är Nikes kundstjänst redo att hjälpa dig. Nike har en returpolicy som gäller inom 30 dagar från att din vara levererats och är du Nike-medlem är returen helt kostnadsfri. 

Nike har även lanserat en egen app för medlemmar med en rad olika erbjudaden. Som användare i appen har du fri frakt och 60 dagars ångerrätt på dina köp. Utöver detta kan du även få personliga produktrekommendationer baserat på dina tidigare köp. 

Om du behöver komma i kontakt med kundtjänst går det att göra via telefon. Kundstjänsten är öppen måndag-lördag och erbjuder endast hjälp på engelska, skulle du behöva hjälp på annat språk går det att få hjälp i en av Nike's fysiska butiker. 

Åsikter eller klagomål
Har du handlat något från Nike? Isåfall vill vi höra allt om ditt köp! Vad är du nöjd med? Finns det något Nike kan göra bättre i framtiden? Har du någon produkt du vill tipsa andra kunder om? Dina åsikter hjälper företaget att utvecklas och du kan även hjälpa framtida kunder inför deras kommande köp. Vi på ReviewsBird uppskattar varje recension, lång som kort!