Newchic Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Newchic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Ulises Nikolaus III
Jag hade en fantastisk upplevelse med Newchic när jag beställde en klänning för min väninnas bröllop. Hemsidan var lätt att navigera och erbjöd ett brett utbud av kläder, skor, accessoarer och smyc...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv omdöme om shopping hoss Newchic ||

  Jag hade en fantastisk upplevelse med Newchic när jag beställde en klänning för min väninnas bröllop. Hemsidan var lätt att navigera och erbjöd ett brett utbud av kläder, skor, accessoarer och smycken till rimliga priser. Beställningsprocessen var också mycket enkel och leveransen kom snabbt. När jag fick min klänning var jag imponerad av kvaliteten på tyget och sömmarna. Klänningen passade perfekt tack vare storleksdiagrammet som fanns tillgängligt på webbplatsen. Jag älskade verkligen designen på klänningen och den fick oss alla att se fantastiska ut under bröllopet. En annan positiv sak från mitt köp var det stora urvalet av betalningsalternativ som inkluderade PayPal, vilket gjorde transaktionen säker och bekväm. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Newchic till alla som söker efter trendiga modenyheter online. De erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser samt snabba leveransalternativ.


Andra personer tittade också på