Netshirt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Netshirt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Borer
Jag har nyligen köpt kläder från Netshirt och jag måste säga att min erfarenhet varit överlag positiv. Jag uppskattar verkligen möjligheten att designa kläderna med eget tryck online till rimliga p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Netshirts personalitet gör din stil

  Jag har nyligen köpt kläder från Netshirt och jag måste säga att min erfarenhet varit överlag positiv. Jag uppskattar verkligen möjligheten att designa kläderna med eget tryck online till rimliga priser. Processen var enkel och smidig, och jag är mycket nöjd med hur resultatet blev. När det gäller själva kläderna så lever de absolut upp till förväntningarna. Kvaliteten känns hög och både dam- och herrkläder passade bra på mig. I deras sortiment fanns också arbetskläder vilket kan vara praktiskt för dem som behöver sådana. En annan sak som imponerade på mig var möjligheten att lägga upp egen företagsbutik hos Netshirt. Det visar att de inte bara bryr sig om individer utan även tar hand om företag. Sammanfattningsvis kände jag mig väldigt nöjd med mitt köp från Netshirt - från start till slut. Jag skulle definitivt rekommendera deras tjänster för alla som letar efter högkvalitativa kläder med personligt tryck eller vill sälja sina egna produkter genom en butik online.


Andra personer tittade också på