Nalleriet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nalleriet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gladys Spencer
Jag köpte nyligen ett mjukisdjur från Nalleriet och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade precis det jag letade efter på deras webbplats och beställningsprocessen var enkel....Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Mjukdjur Av Hög Kvalitet!

  Jag köpte nyligen ett mjukisdjur från Nalleriet och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade precis det jag letade efter på deras webbplats och beställningsprocessen var enkel. Mitt mjukisdjur levererades snabbt och paketerat på ett väldigt trevligt sätt. När jag öppnade paketet förvånades jag över hur mjukt och högkvalitativt materialet kändes. Det var uppenbart att detta inte var något vanligt gosedjur från leksaksaffären, utan verkligen något unikt. Mjukisdjuret har också visat sig vara mycket hållbart - det har blivit tuggat, dragits i och tvättats flera gånger men ser fortfarande ut som nytt. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Nalleriet till alla som söker högkvalitativa nallar och mjukisdjur. Tack Nalleriet för den utmärkta produkten!


Andra personer tittade också på