Nallebudet Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nallebudet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Ashleigh Hermann
Jag hade en fantastisk kundupplevelse med Nallebudet när jag beställde deras färdiga paket för min systers födelsedag. Det var så lätt att välja och beställa från deras hemsida. Jag valde ett nalle...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En underbar upplevelse tack vare Nallebudets färdiga paketerbjudanden

  Jag hade en fantastisk kundupplevelse med Nallebudet när jag beställde deras färdiga paket för min systers födelsedag. Det var så lätt att välja och beställa från deras hemsida. Jag valde ett nalle-paket med den mest bedårande mjuka nallen, godis, bok och lotter som inkluderades i paketet. När min syster fick paketet blev hon helt överväldigad av hur sött allt var förpackat och hon älskade verkligen sin nya lilla vän. Alla presenterna passade perfekt ihop och gjorde presenten mycket mer speciell än om det bara var en ensam present. Det bästa är att man inte behöver stressa över att samla alla presenter själv eftersom Nallebudets färdiga paketerbjudanden har tagit hand om allting! Företaget gör verkligen valet till en lek vilket gör livet betydligt mindre stressigt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Nallebudets produkter till någon som vill skicka en gåva eller present på ett sött, snabbt och smidigt sätt.


Andra personer tittade också på