Nallebudet

Alla recensioner

Nallebudet

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Apotek365
Apotek365

Att ta hand om sin kropp är något vi alla bör göra för att leva ett långt och lyckligt liv. Idag finns ett stort an...

Logo Bimago
Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då...

Nallebudet

Att bli nöjd med sina köp borde vara en självklarhet men i verkligheten är det långt ifrån det. Bland alla tusentals webbshopar finns även tusentals missnöjda kunder. Det positiva är att du kan motverka att det sker. Genom att skriva recensioner hjälper du framtida kunder att göra trygga och bra köp. Dina åsikter kan även hjälpa företagen att utvecklas. Här har vi samlat information och recensioner av företaget Nallebudet. 

Om Nallebudet
Nallebudet är en presentbutik på internet där man kan beställa presenter till nära och kära som sedan levereras via bud. Grundarna gillade idéen av att skicka blombud men de ville utveckla det en aning och det utvecklades till att skicka bud i form av nallebjörnar. Sedan år 2004 har de skapat och levererat ordrar över hela Sverige.

Företaget har fått över 3000 recensioner med fullt betyg och Nallebudet fortsätter att växa som företag varje dag som går. 

Tjänster och produkter som erbjuds av Nallebudet
Nallebudet ger dig möjligheten att skicka en present via bud till någon du tycker om. Du kan antingen välja att beställa ett färdigt paket eller bygga ditt egna personliga nallebud. Nallarna som säljs är mellan 8-24 cm höga och utöver nallen kan du också välja till tillbehör och presenter i budet. Några av tillbehören är böcker, leksaker eller godis. För att göra det extra personligt har Nallebudet gjort det möjligt att skriva ett kort till mottagaren, detta är utan extra kostnad. 

Vid beställning av nallebud tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor. När du betalar kan du välja mellan kortbetalning eller faktura. Företaget accepterar följande kort: Visa, MasterCard & American Express och alla transaktioner sker på ett säkert sätt via SSL. För att beställa nallebud krävs det att du är över 18 år eller har målsmans godkännande. 

Budet skickas som varubrev med Postnord och tar i genomsnitt två arbetsdagar men 95 % av buden levereras oftast redan nästkommande vardag. Beställer du ditt bud innan klockan 15.30 på vardagar skickas den redan nästa vardag. Budet är alltid spårbart och går att följa så du enkelt kan se vart din leverans är. 

När du skickar ett nallebud till någon annan än dig själv anses produkten vara förbrukad och därför gäller inte ångerrätt. Du har däremot rätt att ångra ditt kör innan din beställning har skickats från Nallebudet. Detta behöver då göras innan kl 15.30 på vardagar. Skulle beställningen ha blivit fel på grund av felaktiga adressuppgifter är det lätt att det inte levereras eller att det hamnar fel. Nallebudet är inte skyldiga att ersätta eller kompensera för detta men det är möjligt att göra ett ytterliggare leveransförsök för 79 kr. 

Åsikter eller klagomål
Har du handlat en present åt någon från Nallebudet? Eller har du kanske haft turen att få en present därifrån själv? Vi vill höra allt om dina upplevelser. Allt från leveranstid, kontakt med kundstjänst eller allmänt hur din upplevelse varit. Med hjälp av dina och andras recensioner kan framtida kunder få lättare att planera sina köp och veta vad dem har att vänta sig. Vi på ReviewsBird uppskattar varje recension, lång som kort!