Movesgood Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Movesgood

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rosa Skiles
Jag har nyligen köpt kläder från Movesgood och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med produkterna. Deras bambutyg är så mjukt och bekvämt att ha på sig, plus det känns bra att veta att jag bidr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av Movesgood - Slow Fashion Klädesbutik

  Jag har nyligen köpt kläder från Movesgood och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med produkterna. Deras bambutyg är så mjukt och bekvämt att ha på sig, plus det känns bra att veta att jag bidrar till en hållbar miljö genom mitt val av kläder. En annan sak som verkligen stod ut för mig var deras fokus på slow fashion. Det innebär inte bara högkvalitativa plagg, utan också en medvetenhet om hur kläderna produceras och används efteråt. Jag uppskattar denna inställning eftersom det visar att företaget bryr sig om mer än bara sina vinster. Slutligen vill jag nämna den trevliga kundservicen jag fick vid min beställning. Personalen var hjälpsamma och snabba i sin respons när jag hade frågor angående leveransprocessen. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Movesgood för någon som letar efter snygga, bekväma kläder som även tar hänsyn till vår planet.


Andra personer tittade också på