Movesgood

Alla recensioner

Movesgood

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Movesgood

Att göra något gott för någon annan känns både bra i kropp och själ. Det behöver inte vara något stort men man kan alltid minnas att le åt en främling då man möts på gatan. Målet har för företaget Movesgood att skapa en god och etisktplattform genom att alltid vidta åtgärder. Främst erbjuder de sina kunder kläder men det gör mycket mer än bara det. Läs mer om dem nedan och finn även gratis recensioner här på ReviewsBird

Mer om Movesgood
Movesgood lanserades och grundades i Sverige under 2015 och har sedan dess varit verksamma genom att erbjuda sina kunder, som förövrigt är både kvinnor och män, tidlösa och högkvalitativa kläder. Produkterna som företaget säljer är framtagna för dig men även för planeten som vi bor på, eftersom till och med vårat klädval kan påverka miljön. Movesgood anser att det alltid kommer löna sig att investera i en garderob man faktiskt får användning för. Detta är en garderob som innehåller både hållbara och snygga artiklar som dessutom är bra för miljön. Årligen släpper Movesgood ut två kollektioner där de presenterar sina favoriter för en perfekt basgarderob. Då företaget framställer sina produkter strävar de alltid efter att använda färger och mönster som är tidlösa, vilket innebär att de kommer att kunna användas år in och år ut även fast trender både kommer och går. Movesgood vill att deras kunder alltid ska vara nöjda och håller därför en öppen konversation med kunderna för att få feedback på produkterna. 

Det som Movesgood erbjuder
Produkterna har färdigt blivit indelade i kategorier beroende på ändamål, men du kanske redan vet vad du är ute efter? Isåfall går det smidigt att direkt använda sig av sökfunktionen. Om de görs beställningar av kunder inom Sverige för mer än 499 kr så behöver de inte stå för någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 49 kr. Movesgood skickar även sina produkter till andra länder men då gäller andra avgifter, slutsumman kommer ändå att kunna ses innan beställningen går igenom. Du kanske undrar något över kvaliteten eller produkterna i sig, då kan du nå kundtjänsten hos företaget via e-post. Har du en fråga om en pågående beställning ska du komma ihåg att lägga med ditt ordernummer för att snabba på ärendet. Vi skulle leva i en perfekt värld om man alltid skulle bli nöjd, men så är inte fallet. En returrätt på 30 dagar är det som gäller hos Movesgood.

Omdömen, åsikter och erfarenheter av Movesgood
Har du både valt att rädda miljön och din garderob genom att handla hos Movesgood? Kände du dig då inkluderad gällande storlekarna, tycker du att storlekarna är sanningsenliga och är produkterna verkligen så högkvalitativa som man tror? Du kan välja att svara på dessa frågor eller fritt skriva en recension på några meningar som du sedan lämnar här inne. Glöm inte att det alltid är gratis att dela med sig via oss.