Momojord Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Momojord

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jenifer Batz
Jag har precis använt produkter från Momojord och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. Det första som imponerade på mig var deras urval av saker som alla hjälper till att skapa en känsla av nä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv kundupplevelse hos Momojord

  Jag har precis använt produkter från Momojord och jag är verkligen nöjd med min upplevelse. Det första som imponerade på mig var deras urval av saker som alla hjälper till att skapa en känsla av närvaro i naturen. Jag gillar särskilt deras utbud av hängmattor och yogaprodukter, vilka båda möjliggör en djupare anslutning till både sig själv och omgivningen. Frakten var också mycket snabbt så jag kunde börja använda produkterna utan försening. Dessutom var deras fantastiska support att uppskatta vid frågor eller behov av råd. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Momojord till någon som söker efter högkvalitativa, personliga inslag för att komma närmare naturen samt sig själv.


Andra personer tittade också på